Camping in Overijssel

Camping naam:

Beerze Bulten

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

19-01-2021

Deze camping is:

6532 keer bekeken

Faciliteiten:

familiecamping, kindervriendelijk, autovrij, Overdekt binnen zwembad, buitenbad, overdekt speelparadijs, beauty en wellness, sportbeleving, restaurant/braserie, recreatie, theater, ruimte, prive sanitair, mindervaliden, outdoor activiteiten, tennisbanen, fietsverhuur, midgetgolf, kano varen, fitness

Camping Informatie

Beerze Bulten
De leukste familiecamping in Nederland voor het hele gezin!
Camping Beerze Bulten in Overijssel is jaren achtereen verkozen tot beste camping van Europa, en dat merk je op deze ruim opgezette autovrije kindercamping. Zo is er voldoende privacy met alle luxe en comfort binnen handbereik, dankzij de vele faciliteiten.


Zwemparadijs
De mooie binnen- en buitenbaden van de camping bieden voor ieder wat wils. Tevens is er ook een kinderbad met waterspeeltuin en een wellness gedeelte met watersproeiers en massagestralen. In het wellness gedeelte kunt u gebruik maken van een unieke zoutgrot, sauna, zonnenbanken en een beautysalon. Ook kan er in Ommen gebruik worden gemaakt van een fitness centrum met Fysiotherapie.


Animatie
Op de camping wordt ontzettend veel georganiseerd qua recreatie en theater en we houden rekening met elke leeftijdsgroep. We hebben een heel programma met outdoor activiteiten opgenomen zoals; Mountainbiken, vlotbouwen, kanovaren, handboogschieten en de natuur ontdekken. Ook voor de volwassenen organiseren we leuke workshops en sportieve activiteiten!


Voor meer informatie bezoekt u onze website!

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Locatie

Contact & Adresgegevens

Adres:

Kampweg 1

Plaats:

Beerze

Postcode:

7736 PK

Provincie:

Overijssel

Telefoonnummer:

Voor meer informatie bezoekt u de eigen website van betreffende camping via de onderstaande link!:

E-mail adres:

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!