Camping in Overijssel

Camping naam:

De Lemeler Esch

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

19-01-2021

Deze camping is:

14047 keer bekeken

Faciliteiten:

5 sterren, natuurcamping, hondenvrij, winkel, snackhoek, boscafé, fietsverhuur, draadloos internet, buitentheater, kindersanitair, babywasgelegheid, mindervaliden sanitair, wasserette, stortplaats chemisch toilet, verwarmd openlucht zwembad, verwarmd openlucht kinderbad, recreatieprogramma, recreatieruimte, speeltuinen, sportvelden, jeu de boulesbaan, tafeltennistafels, hooiberg, speelbos, vismogelijkheden, verhuuraccommodaties, ingerichte tenten, trekkershutten, privé sanitair, autovrije plaatsen, natuurplaatsen, camperplaatsen

Camping Informatie

Natuurcamping De Lemeler Esch
Camping De Lemeler Esch ligt vlakbij Ommen, een leuk vakantieplaatje met gezellige terrassen en restaurants. Ommen heeft een bijzonder centrum met oude gevels en veel leuke winkeltjes, bezienswaardigheden en rivier De Vecht stroomt door Ommen.


Rust, Ruimte en Natuur
Één van de groenste campings van Nederland. Keuze uit ruime campingplaatsen, natuurplaatsen, autovrije campingplaatsen, tentenveld, basisplaatsen of luxe en comfort plaatsen met privé sanitair op de plek. Voor 55 plussers zijn er speciale tarieven.


Omgeving
De camping is uniek gelegen aan de voet van de lemelerberg vanwaar u zo het bos in kunt wandelen of haakt u direct in op het fietsroutenetwerk. De Overijsselse rivier De Vecht en de Sallandse Heuvelrug liggen hier ook in de buurt. Naast de gastvrije bevolking en de ongekende wandel en fietsmogelijkheden zijn er ook genoeg gezellige markten en winkels, kunst en cultuurhistorie te vinden in Ommen.


Kinderen
Voor kinderen worden er veel buitenactiviteiten georganiseerd, als hutten bouwen en mee op ontdekkingstocht in het bos. En ze kunnen natuurlijk heerlijk gebruik maken van het verwarmde buitenzwembad. Klik voor het complete animatieprogramma op de link naar onze eigen website.

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Locatie

Contact & Adresgegevens

Adres:

Lemelerweg 16

Plaats:

Lemele

Postcode:

8148 PC

Provincie:

Overijssel

Telefoonnummer:

Voor meer informatie bezoekt u de eigen website van betreffende camping via de onderstaande link!:

E-mail adres:

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!