Camping in Overijssel

Camping naam:

De Noetselerberg

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

19-01-2021

Deze camping is:

10000 keer bekeken

Faciliteiten:

Wij hebben op de camping: receptie, comfortplaatsen, goede velden, draadloos internet, overdekt subtropisch zwembad, buitenbad, fiets verhuur, winkel, schoon sanitair, mindervaliden sanitair, winkel, wasserette, restaurant, pizza, snackbar, jeu de boules, overdekte speeltuin, recreatieteam, speeltuin, tafeltennis, theater, voetbalveld, en een volleybalveld

Camping Informatie

Camping de Noetselerberg
Ardoer camping de Noetselerberg is gelegen aan Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, dichtbij het mooie winkelcentrum van Nijverdal. Vanaf de camping kunt u schitterende fiets en wandeltochten houden. Ook voor de kinderen is de Noetselerberg een geschikte camping met oa animatie, subtropisch overdekt zwembad, indoorspeeltuin, buitenbad en nog veel meer.


Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug
Uitgestrekte bossen, grote golvende heidevelden en zandverstuivingen onstaan in een ver verleden door schuivend ijs en smeltend water. Een prachtig uitgestrekt landschap om heerlijk te wandelen en fietsen.

 

 


Animatie voor kinderen
morgens kunnen ze knutselen, avonds het Sam en Suus theater, sporten, spelletjes, activiteiten met Bobo, musicals en playbackshows uitgevoerd door de kinderen, etc.

 

 

De camping is kindvriendelijk en veilig, er zijn geen waterplassen, in de zwembaden kom je niet zomaar binnen als kind. En alleen bij de receptie kunnen ze de camping verlaten.


Voor Meer informatie bezoekt u onze website!

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Locatie

Contact & Adresgegevens

Adres:

Holterweg 116

Plaats:

Nijverdal

Postcode:

7441 DK

Provincie:

Overijssel

Telefoonnummer:

Voor meer informatie bezoekt u de eigen website van betreffende camping via de onderstaande link!:

E-mail adres:

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!