Camping in Overijssel

Camping naam:

De Vossenburcht

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

19-01-2021

Deze camping is:

6178 keer bekeken

Faciliteiten:

ruime plaatsen, comfortplaatsen, hele gezin, verzorgingsstation campers, sanitairgebouw, kindersanitair, wasserette, verwarmd zwembad, kleuterbad, katine, bar, biljart, snackbar, afhaalmaaltijden, receptie, recreatieprogramma, chalets, tenthuis, honden toegestaan, viswater 10 min, speeltuin, sportveld, tafeltennistafel, tafelvoetbal, uitgebreid terra

Camping Informatie

Camping De Vossenburcht
Familiecamping De Vossenburcht is gelegen midden in de bossen van IJhorst. De ruime kampeerplaatsen zijn omringd door bosschages en voorzien van elektriciteit. Ook is het mogelijk om een stacaravan, staphorsterhuisje of tenthuis te huren. Natuurlijk zijn er vele voorzieningen die bij een familiecamping horen, zoals een zwembad, kindersanitair en recreatieteam.


Zwemmen
De Vossenburcht is de enige camping met zwembad in de buurt van Staphorst en IJhorst. Het zwembad is verwarmd en heeft een speciaal bad voor peuters. Terwijl de kinderen spetteren in het zwembad kunt u rustig een boekje lezen op de ligweide of genieten van een kop koffie met lekkers op het terras bij de horeca.


Omgeving

In de directe omgeving van de camping vindt u heide, diverse vennen en mooie oude boerderijen waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. De camping is gelegen aan de rand van het knusse dorpje IJhosrt, met uitgebreide winkelmogelijkheden en fietsverhuur. De recreatiemogelijkheden in de directe omgeving van IJhorst zijn aanzienlijk.

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Locatie

Contact & Adresgegevens

Adres:

Bezoensweg 5

Plaats:

IJhorst

Postcode:

7955 PT

Provincie:

Overijssel

Telefoonnummer:

Voor meer informatie bezoekt u de eigen website van betreffende camping via de onderstaande link;

E-mail adres:

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!