Camping in Overijssel

Camping naam:

De Zandstuve

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

19-01-2021

Deze camping is:

8121 keer bekeken

Faciliteiten:

kindercamping, animatieprogramma, theater, subtropisch binnenzwembad, buitenzwembad, indoorspeelparadijs, restaurant, eterij, fietsverhuur, stuuflodge, safaritent, lodges, toercaravans, chalets, seniorencamping, kindercamping

Camping Informatie

Camping De Zandstuve
Kampeerdorp De Zandstuve is een prachtig en kindvriendelijk vakantieparadijs in het Overijsselse Vechtdal. Op het overzichtelijke kampeerterrein vindt u ruime kampeerplaatsen en kindvriendelijke bewegwijzering. Ook staat er op ieder veld een speeltoestel, en de sanitairgebouwen zijn dichtbij de kampeerplaatsen gelegen. Voor ouderen is er ook veel te bieden.


Zwemmen en Spelen
In onze indoorspeeltuin kun je heerlijk klimmen en klauteren of een duik nemen van de supersnelle glijbaan de ballenbak in. Ben je meer een waterrat? Dan zul je je uitstekend vermaken in ons overdekte subtropische zwembad. Ook daar is er een glijbaan van wel 50 meter lang. Voor de kleinste zwemmers hebben we een peuterbad van 15cm diep en een kleuterbad van 30cm diep. Bij de zomerse dagen kunt u gebruik maken van het buitenzwembad met een waterspeeltuin, kleuterbad en diplomabad. Bij het buitenbad hebben we een heerlijk zonneterras waar u wat drinken, een ijsje of broodje kunt bestellen.


Animatieprogramma
Terwijl je op onze kindercamping verblijft, maak je kennis met de bewoners van Stuufeiland en hun taal. Elke dag beleef je weer een nieuw avontuur in het theater en de kidsclub. Activiteiten zijn er voor alle kinderen en hun ouders, opa en oma of wie dan ook. Het hele gezin kan mee!


Voor meer informatie bezoekt u onze website.

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Locatie

Contact & Adresgegevens

Adres:

Grote Beltenweg 3

Plaats:

Rheeze

Postcode:

7794 RA

Provincie:

Overijssel

Telefoonnummer:

Voor meer informatie bezoekt u de eigen website van betreffende camping via de onderstaande link;

E-mail adres:

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!