Camping in Overijssel

Camping naam:

Molke

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

19-01-2021

Deze camping is:

11127 keer bekeken

Faciliteiten:

Overdekt zwembad, binnenspeeltuin, gezinscamping, seniorencamping, prive sanitair, bowlingbanen, recreatieprogramma, winkel, snackcorner, airtrampoline, all wheater sportveld, bootje huren, fietsverhuur, skelterverhuur, tennisbaan, schietbaan, viswater, draadloos internet, wasserette, all inclusive, halfpension, ingerichte bungalowtent huren

Camping Informatie

Camping Mölke
Camping Mölke is een kleinschalige gezinscamping in Overijssel (Twente). Mölke bied activiteiten voor alle leeftijden. Ook kinderen vermaken zich hier prima in het overdekte zwembad, binnenspeeltuin met bowlingbanen of met het animatie programma.


Geliefd bij Senioren
Wandelen, fietsen genieten van de prachtige natuur en omgeving, rust en ruimte buiten de schoolvakanties, met schoon privé sanitair op de plek, voor aantrekkelijke kampeertarieven op een kleinschalige en gezellige camping in Twente.


Het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug
Een prachtig natuurgebied met heidevelden, zandverstuivingen in Overijssel waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het vakantiegebied tussen de rivier de IJssel en het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug wordt Salland genoemd. Salland is een gezellige streek met gezellige dorpen en de oude Hanzestad Deventer.


Naast een dagje weg kunt u ook gebruik maken van onze vele faciliteiten op de camping, voor een voledig overzicht hiervan bezoekt u onze website via de link onder aan de pagina.

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Locatie

Contact & Adresgegevens

Adres:

Molendijk 107

Plaats:

Zuna

Postcode:

7466 PD

Provincie:

Overijssel

Telefoonnummer:

Voor meer informatie bezoekt u de eigen website van betreffende camping via de onderstaande link!:

E-mail adres:

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!