Camping in Overijssel

Camping naam:

Rheezerwold

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

28-12-2013

Deze camping is:

7001 keer bekeken

Faciliteiten:

receptie, fietsverhuur, skelterverhuur, honden welkom, hondendouche, minishop, visvijver, wasserette, draadloos internet op de hele camping, sanitairgebouwen, bar, cafetaria, restaurant, podium, knutselclub, binnenzwembad, sauna, relaxruimte, buitenzwembad, zonneterras, airtrampoline, animatie, dierenweide, jeu de boulesbaan, voetbalveld, volleybalveld, tafeltennistafels, speeltuinen, tennisbanen

Camping Informatie

Camping 't Rheezerwold
Vakantiepark & Camping t Rheezerwold bezorgt u en uw gezin een onvergetelijke vakantie. Bij ons kunt u in luxe kamperen op onze comfortkampeerplaatsen voorzien van alle gemakken.
Maar het is natuurlijk ook mogelijk om royale basisplaatsen zonder extra voorzieningen te boeken.


Overijssel
Hier in het Overijsselse vechtdal wisselen weidse akkers met prachtige vergezichten zich af met bossen en heidevelden. Ook bevind zich hier rivier de Vecht, die vanuit Duitsland de gemeente Hardenberg instroomt. In de nabije omgeving zijn pretparken, musea, kastelen en een dierentuin aanwezig en tal van andere uitstapjes mogelijk. Uiteraad kunt u hier heerlijk wandelen en fietsen dankzij de talrijke routes die zijn uitgezet.


Zwemmen
Wij hebben een sfeervol overdekt zwembad met een sauna en peutergedeelte van 15 tot 30 cm diep. Bij mooie dagen kunt u gebruik maken van ons verwarmde buitenzwembad met zonneterras.


Animatie
Voor de kinderen is er een gevarieerd animatieprogramma vanaf de paasvakantie tot en met begin september en in de herfstvakantie. Het recreatieteam is er iedere ochtend om te knutselen en in de middag worden er allerlei sporten en spelletjes georganiseerd voor de hele familie. Aan het einde van de dag is het drukbezochte theater de spectaculaire afsluiting voor de jongste leden van uw gezin. De avonden worden gevuld met activiteiten voor de oudere jeugd en de volwassen gasten van ons park.


Voor meer informatie bezoekt u onze website.

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Locatie

Contact & Adresgegevens

Adres:

Larixweg 7

Plaats:

Hardenberg

Postcode:

7796 HT

Provincie:

Overijssel

Telefoonnummer:

Voor meer informatie bezoekt u de eigen website van betreffende camping via de onderstaande link;

E-mail adres:

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!